CEWE-PRINT.nl is FSC® gecertificeerd.
Iedere economische activiteit heeft uitwerking op onze natuur. Met name in de drukindustrie zijn de gevolgen vanwege een enorme hoeveelheid benodigd papier, alsmede door het gebruik van chemicalien bijzonder hoog. CEWE-PRINT heeft zich als doel gesteld, belasting voor mens en omgeving zo laag mogelijk te houden. We proberen voor onze producten klimaatvriendelijke en kostenbesparende oplossingen te vinden, om zodoende aan de gestelde norm m.b.t. onze ondernemingsverantwoordelijkheid te voldoen. Natuurbescherming is een vast onderdeel van onze ondernemingsstrategie, en al onze afdelingen werken nauw samen om steeds betere klimaatvriendelijke resultaten te kunnen realiseren.

De grote behoefte aan papierproducten, en de bossen die vanwege deze behoefte voortdurend over de gehele wereld weer beschadigd worden, vormen voor ons, en onze klanten voldoende aanleiding om de herkomst van het hout voor de papierproductie te onderkennen, en met name ondernemingen te ondersteunen die zich voor een klimaatvriendelijke en sociale manier van produceren inzetten.

Vanwege deze redenen verplichten wij ons om de vorderingen en doelstellingen van FSC® te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Het FSC® gecertificeerde papier wordt door ons ingezet voor de productie van alle Flyers, Visitekaartjes, Bonuskaarten, Afspraakkaarten, Wenskaarten, Zakkalenders, CD hoesjes en DVD-covers op 400 grams mat of glanzend papier.