Een begrip in Nederland

  CEWE-PRINT.nl is onderdeel van het in 1961 opgerichte CEWE, specialist op het gebied van drukwerk en fotofinishing. CEWE is momenteel actief in 24 landen in Europa waar ruim 3000 mensen elke dag enthousiast werken aan kwalitatief hoogstaande diensten en producten.

Inmiddels werken 35 betrokken medewerkers voor onze Nederlandse vestiging in Nunspeet (geopend in 1971) op de afdelingen klantenservice, ontwikkeling, marketing en administratie, om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw persoonlijke drukwerk en fotoproducten. Onze grote groep klanten zoekt en waardeert vooral de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, met uitstekende drukkwaliteit en korte levertijden.
 
 

Kwalitatief en kostenbesparend

  Door gebruik te maken van moderne technieken en de nieuwste drukmachines zijn wij in staat om drukwerk van topkwaliteit te bieden tegen lage prijzen. Of u nu grafisch ontwerper, reclamebureau of restauranthouder bent, in onze online drukkerij kunt u zowel 10 wenskaarten laten drukken als 200.000 brochures, altijd van topkwaliteit en tegen voordelige condities. Onze productiefaciliteit bevindt zich in Duitsland, een land met een rijke drukkerijhistorie.

Dankzij onze efficiƫnte bedrijfsvoering zijn wij kostenbesparend en milieubewust voor u aan het werk. Wij gebruiken alleen houtvrij papier en door ons slimme drukproces is ook de papierverspilling minimaal. Papier dat na productie toch overblijft krijgt dankzij onze recyclepartner een tweede leven. Bovendien worden al onze pakketten verstuurd door vervoersbedrijven die bewust omgaan met het milieu door middel van C02-compensatie programma's.
 
 

Uw veiligheid gewaarborgd

In onze webshop wordt altijd gebruik gemaakt van de meest recente standaard op het gebied van verkoopvoorwaarden, wetgeving inzake gegevensbescherming en veiligheid van betaling. Daarom kunt u met een gerust hart bij ons winkelen. Zo wordt tijdens gegevensoverdracht de verbinding tussen uw computer en onze website volledig versleuteld (encrypted) doormiddel van een SSL beveiligde verbinding. Daarnaast bieden wij onze klanten na elke bestelling de mogelijkheid om feedback te geven over onze dienstverlening zodat u van een onafhankelijke bron kunt vernemen hoe goed onze service en kwaliteit is.

Kortom, bij CEWE-PRINT.nl bent u altijd verzekerd van een betrouwbare partner die uw mening waardeert. Ons doel is om uw online drukpartner te zijn voor al uw grote en kleine drukwerkopdrachten. Daartegenover staat dat u op onze kwaliteit en service moet kunnen vertrouwen. Indien u vragen heeft over de veiligheid in ons proces dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 
 

Een overzichtelijk bestelproces

  Om het ontwerpen van uw drukwerk zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, bieden wij uitgebreide ondersteuning en professionele ontwerpsjablonen op onze website. In slechts enkele stappen kunt u uw product bestellen, ontwerpen en uploaden. Betaal gemakkelijk via iDeal, bankoverschrijving, PayPal of creditcard. Wij leveren het eindproduct binnen enkele dagen en indien u een spoedlevering nodig heeft, kunt u altijd gebruik maken van onze Express of Volgende Dag dienst.

Bij CEWE-PRINT.nl hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een gratis telefonisch servicenummer zonder ingewikkelde keuzemenu's. Bij ons bent u altijd verzekerd van persoonlijk contact met behulpzame en vakbekwame medewerkers. Naast onze uitstekende telefonische en emailservice kunt u ook antwoorden op de meeste gestelde vragen vinden op onze website binnen het Service & Hulp menu.